Mobila onlinespel

Många av oss idag använder endast mobilen som sin utrustning för att kommunicera med vänner, bekant och andra runt omkring oss. Vi använder oss av mobila lösningar för att betala på banken och vi laddar hem appar för att spela spel.Nu är det mycket vanligt att man använder sig av en smartphone eller surfplatta för att komma ut på nätet eller kolla sin e-post för den delen. Något som formligen förändrat vår vardag är ju alla appar som kommer. I dag är det inte konstigt att kolla aktiekursen i en smart telefon. Du kan styra belysningen i ditt hem bara med några klick. I princip allt finns att sköta via en app idag.

Betsson-appPopulära spel appar

Det som var snabbast på appmarknaden var ju spelen, det bara skeppades ut nya spel i form av Angry Bird och Bejeweled och lite beroendeframkallande är dom där spelen. I dag kan du enkelt ladda hem appar från till exempel Betsson och spela roliga spel, få jackpott eller kolla in oddsen på din favoritmatch. Appen från Betsson är helt gratis att ladda hem för både Android och iPhone. En del appar kostar pengar, men det brukar röra sig om 7 kr. Apparna som är gratis kan man ibland betala för en uppgradering av spelet och få tillgång till fler banor eller ett litet mer avancerat spel.

Andra populära appar

Att använda sig av appar blir mer och mer vanligt, Google Maps är ett tydligt exempel på att det blir enklare att använda en kart app än att surfa in på en webbsida med samma tjänst. Du behöver inte i dag ladda in din musik i telefonen utan det räcker med att du laddar hem Spotify appen och du har tillgång till all den musik som finns där.Vidare så har du Skype och den väldigt populära Whatsapp Messenger där du kan skicka meddelande till andra som också använder sig av den appen, helt gratis över både telenätet och wifi. Whatsapp har flera miljoner användare i dag och det bara växer. Youtube med sin app gör att du enkelt kan kolla in klipp på roliga katter som fastnar i en låda eller senaste videon med din favoritartist.