Klä ut dig till en spelfigur under Halloween

Det är till vanligheten att man klär ut sig till något skrämmande och spöklikt under Halloween, men bara för att detta är normen så finns det ingenting som säger att man inte kan klä ut sig till någonting annat. Det roligaste är att klä ut sig till någonting man själv gillar och för en som gillar spel bör detta mest troligt vara någon spelfigur som ligger en extra nära hjärtat!Det finns mängder av ikoniska spelkaraktärer som gör sig riktigt bra för utklädnad – inte minst till Halloween! Alla kostymer behöver inte vara av det skrämmande slaget, vilket gör att det är fritt fram för spelälskaren att skapa sin egen outfit utefter sina egna önskemål. Om du väljer att lägga ner lite tid och resurser på din kreation så tenderar den även att oftast bli relativt lyckat. Andra spelfantaster kommer därmed att hylla dig och önska att även dom hade tänkt i samma banor, med sitt tråkiga spöklakan runt halsen.

Förslag på spelkaraktärer

Du vet med allra största säkerhet bäst själv vilken spelkaraktär du skulle klä ut dig till om du fick välja. Vi tänkte dock ändå komma med några få förslag för den som vill ha hjälp på traven. Här kommer några av våra favoriter:

  • Blanka – den gröna kämpen som dyker upp i samtliga utav de kända Streetfighter-spelen är en karaktär som både är älskad av många, samt relativt lätt att skapa. Allt du behöver är lite färg till håret och kroppen, samt ett par trasiga shorts av något slag.
  • Super Mario – lär vara den kanske mest ikoniska spelkaraktär som man kan tänka sig. Det är heller inte en karaktär som är särskilt svår att klä ut sig till, då du faktiskt kan använda dig utav vanliga begagnade kläder som grund och addera en del till dessa. Tänk på att det inte behöver bli alltför perfekt, utan att det räcker med att folk förstår åt vilket håll du har velat gå.
  • Faith – vad vore vår lista utan en bra tjej-karaktär. Faith från Mirror’s Edge är just detta och ytterligare en spelkaraktär som man kan lyckas med på ett bra sätt med enkla medel. Faith har en karakteristisk sminkning i ansiktet och tatueringar efter armen som du behöver få till, men utöver det så bör kläderna vara enkelt ordnat.

Festarrangör för kvällen

Om du själv anordnar en Halloween-fest rekommenderar vi dig dock att följa temat åtminstone en del. Ett bra sätt att göra det är att använda sig av den typ av dekorationer som förväntas av dig. På detta vis kommer du än mer undan med ditt lite annorlunda val av Halloween-kostym och kan gotta dig åt detta.