Spela flashspel online

Flashspel är spel som är skapade i Adobeflash och är ofta korta och simpla. Det finns en hel uppsjö med sidor på nätet där man kan hitta sådana spel som vanligtvis är helt gratis att spela. I texten nedan så kan du hitta några bra tips på ett par roliga flashspel som du kan spela för att fördiva tiden.

Ice Breaker

Om du är ett fan av pusselspel så kanske du är intresserad av att spela spelet Ice Breaker av spelutvecklarna Nitrome. I detta spel så ska du skära upp isberg för att rädda vikingar och transportera dem till sin båt. Det börjar lätt och enkelt men ju längre du klarar desto svårare blir pusslen.

Bejeweled

Ett annat klassiskt flashspel som bland annat har inspirerat det populära spelet candy crush är Bejeweled. Spelet går ut på att rada upp olika ädelstenar av samma färg som försvinner när de ligger brevid varandra. Man kan få olika bonusar genom att placera vissa stenar brevid andra.

Robot Unicorn Attack

Ett lite mer action orienterat flashspel är spelet Robot Unicorn Attack som är ett spel där man styr en enhörning som springer av sig själv så det enda man behöver göra är att hoppa. Ju längre man spelar desto snabbare springer enhörningen vilket gör det svårare och svårare att tajma hoppen.